fbpx

Saame tuttavaks

Mul on suur rõõm Sinuga siin tuttavaks saada! Olen Kätlin ja olen uue brändi Eestisse toomise esindaja.

Otsin meie tiimi aktiivseid ja lõbusaid inimesi, kes samuti soovivad Mihi tooteid tarbida või nende abil omale lisasissetulek luua. 

Ootan sind meie Eesti tiimiga liituma!

Olen EMA oma kolmele lapsele

Just nemad on mind innustanud elus tegema valikuid enda sisetunde järgi ja usun, et ka nendel on suur roll selles, et ma teen seda, mida ma täna teen.

Olen kodus töötav ema, Mihi konsultant/edasimüüja, kus saan ise planeerida omale sobiva kella- ja tööaja. Minu jaoks on see väga oluline, et saan oma vaba aega sättida laste järgi, mitte töö järgi.

Mihi töö saab mul alati mugavalt taskus kaasas olla ka metsas matkarajal. Meie perele meeldib haagissuvilaga mööda Eesti metsi ja matkaradasid ringi käia ning pean oluliseks, et minu töö oleks paindlik.

Mihiga alustamise teekond on olnud minu jaoks väga põnev sest saan olla millegi täiesti uue alguses.

Nullist tutvustada inimestele tooteid ja äri, see on minu jaoks midagi täiesti uut ja põnevat.

Minu ümber on palju toredaid ja pikaajalisi kliente ning konsultante, kellega oleme ühist rada kõndimas. Ootame ka sind sellele teekonnale. 

Natuke endast ka…

Olen ülesse kasvanud Tallinnas, kuid nüüd naudin perega elu Harjumaal, Vääna-Jõesuu metsade vahel.

Olen lõpetanud Tallinna Majanduskooli personalitöö eriala ja töötanud mitmeid aastaid rahvusvahelises energiaettevõttes. Nüüd aga loon väärtust oma meeskonnale siin Mihis, kus me üheskoos õpime ja areneme ning liigume oma eesmärkide suunas.

Ma pean väga lugu headest suhetest oma klientidega ja koostööst meeskonnaga. Minu soov on inimesi abistada, olla nendele toeks igas nende mures või küsimuses. 

Naudin väga oma teekonda ja arengut siin Mihis ja mul on suurim hea meel, kui soovid samuti meie meeskonnaga ühineda!

Liitu julgelt minu meeskonnaga ja loo endale selline elu, nagu soovid.

👇

Kätlin Murel

Kätlin Murel

Liitu Mihiga ⇓

Kirjuta

Helista